На Кримському мосту сталася чергова подія: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Кримському мосту сталася чергова подія: з'явилися подробиці

На Кримському мосту сталася чергова подія: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

На Кримському мосту ледь не сталася смертельна трагедія - один з будівельників упав з опори в Чорне море. Окупанти запевнили, що причиною падіння чоловіка стала його особиста необережність.

Про НП на Кримському мосту повідомила прес-служба Південного округу військ національної гвардії Росії, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що впавшого у воду будівельника швидко врятував один з російських окупантів, який служить в так званому "спеціальному моторизованому полку кримської бригади військ Нацгвардії РФ". Рятувальник помітив чоловіка у воді и кинувся йому на допомогу завдяки тому, що впавшого у воду будівельника виносило на верх потужною течією Керченського проливу.

Відзначається, що окупанту-росгвардейцю горе-будівельника вдалося врятувати. Завдяки спритності молодого бійця 48-річний чоловік, що впав в Чорне море, відбувся лише легким переляком при падінні в воду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти намагаються відхреститися від тріщин, які були помічені на опорах Кримського моста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?