Євробачення-2018: онлайн-трансляція фіналу конкурсу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2018: онлайн-трансляція фіналу конкурсу

Євробачення-2018: онлайн-трансляція фіналу конкурсу
Джерело:  online.ua

12 травня, у суботу, о 22:00 за київським часом в португальському Лісабоні стартує фінал "Євробачення-2018", в якому за перемогу змагатимуться 26 учасників. За результатами жеребкування, відкриє фінал "Євробачення" в 2018 році український представник Melovin - він вийде на сцену під номером 1, передає ONLINE.UA.

У прямому ефірі фінал "Євробачення-2018" українці зможуть подивитися на українських телеканалах - UA: Перший і СТБ, а також на офіційному YouTube-каналі конкурсу. На UA: Перший коментувати те, що відбувається в фіналі "Євробачення" будуть Джамала і Тимур Мірошниченко, а на СТБ коментувати конкурс буде Сергій Притула.

Нагадаємо, переможця "Євробачення-2018", за традицією будуть вибирати члени журі та телеглядачі. Спочатку свої оцінки називає журі конкурсу, потім оголошуються результати голосування в кожній країні-учасниці. Після цього бали глядачів і журі сумуються і визначається переможець.

У 2018 році букмекери спочатку прогнозували перемогу на "Євробаченні-2018" учасниці Ізраїлю - Неттє Барзілай. Але після другого півфіналу букмекери змінили п'ятірку фаворитів - лідером претендентів на перемогу на "Євробаченні" в 2018 році стала представниця Кіпру Елен Фурейра. Також до першої п'ятірки фаворитів увійшли учасники Франції, Литви, Німеччини та Ізраїлю.

За пронозами букмекерів український учасник на "Євробаченні-2018" Melovin займе лише 21 місце в фіналі конкурсу, незважаючи на те, що його виступ в півфіналі високо оцінили члени журі, українці і музичні критики.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що музичні критики назвали виступ російської співачки Юлії Самойлової на "Євробаченні-2018" ганьбою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?