Євробачення 2018: яке місце зайняв учасник від України Melovin
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення 2018: яке місце зайняв учасник від України Melovin

Євробачення 2018: яке місце зайняв учасник від України Melovin
Джерело:  online.ua

В ніч з 12 на 13 травня в Лісабоні відбувся фінал Євробачення 2018, переможцем якого стала ізраїльтянка Нетта Барзілай. Український учасник Костя Бочаров, який виступав на конкурсі під псевдонімом Melovin, за результатами голосування зайняв 17-е місце з 26-ти, передає ONLINE.UA.

Фінал Євробачення 2018 у португальській столиці відкривав український учасник Melovin з піснею Under the Ladder. Його номер був видовищним і ефектним, але виступ Melovin по-різному оцінили члени журі та глядачі. За результатами голосування від журі Кості дісталося всього 11 балів - за Україну в цьому році віддали голоси лише Азербайджан і Молдова, а глядачі оцінили виступ українського учасника в 119 балів.

Переможниця Євробачення 2018 Нетта Барзілай за результатами голосування набрала 529 балів. Друге місце на конкурсі зайняла представниця Кіпру Елені Фурейра - їй члени журі та глядачі поставили 436 балів. У п'ятірку призерів Євробачення 2018 також пройшли представники Австрії, Німеччини та Італії.

Останнє місце на Євробаченні 2018 зайняла Португалія. Учасники від цієї країни набрав 39 балів. Франція, за яку 12 балів віддали українські телеглядачі, зайняла 13-е місце з 173 балами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що виступ російської співачки Юлії Самойлової на Євробаченні 2018 музичні критики назвали ганьбою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?