Чемпіонський бій Ломаченко - Лінарес: ​​результати і відео видовищного нокауту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чемпіонський бій Ломаченко - Лінарес: ​​результати і відео видовищного нокауту

Чемпіонський бій Ломаченко - Лінарес: ​​результати і відео видовищного нокауту
Джерело:  online.ua

У Нью-Йорку відбувся чемпіонський бій між українцем Василем Ломаченко та венесуельцем Хорхе Лінаресом за титул чемпіона світу WBA в легкій вазі. У цьому поєдинку переміг український боксер Ломаченко - в 10 раунді він нокаутував Лінареса.

Видовищне відео бою Ломаченко - Лінарес та фінального нокауту було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

Бій між Лінаресом і Ломаченко став одним з складних в професійній кар'єрі українського боксера. У шостому раунді українець вперше опинився в нокдауні, але зумів продовжити бій і вийти з нього переможцем - за хвилину до кінця раунду венесуелець пропустив удар по печінці і полетів в нокаут, після якого не зміг продовжити бій.

Перемога в бою з Лінаресом стала історичною не лише для Ломаченко, але і в історії боксу - Василь став першим в історії боксером, якому вдалося стати чемпіоном світу в трьох різних вагових категоріях всього лише за 12 боїв. Раніше Ломаченко ставав чемпіоном в напівлегкому і другому напівлегкому дивізіонах. Попередній подібний рекорд належав японцеві Кадзуто Іоке - 18 поєдинків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ломаченко провів відкрите тренування перед боєм з Лінаресом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?