У Парижі невідомий влаштував криваву різанину: опубліковані фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Парижі невідомий влаштував криваву різанину: опубліковані фото і відео

У Парижі невідомий влаштував криваву різанину: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Увечері 12 травня в центрі Парижа стався черговий теракт - невідомий напав з ножем на перехожих, в результаті чого одна людина загинула і ще вісім отримали поранення.

Відео з місця події в центрі Парижа було опубліковано в соцмережах, передає ONLINE.UA.

У поліції повідомили, що кривава різанина сталася в другому окрузі Парижа, недалеко від будівлі паризької Опери і престижних кварталів навколо Вандомської площі. Нападником виявився 21-річний чеченець. Під час нападу на людей він кричав "Аллаху акбар!". Пізніше відповідальність за теракт в Парижі взяло на себе терористичне угрупування "Ісламська держава".

Відзначається, що в ході спецоперації правоохоронці ліквідували терориста. Також відомо, що двоє поранених в результаті різанини знаходяться в лікарні в критичному стані. Загинув в результаті нападу терориста 29-річний молодий чоловік.

В даний час район, де стався кривавий теракт, оточений поліцією. Повідомляється, що батьків терориста затримано для дачі показань.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в канадському Торонто автобус в'їхав у натовп людей, в результаті чого загинули десять осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?