День матері 2018: Порошенко привітав українських матерів зі світлим святом
Категорія
Україна
Дата публікації

День матері 2018: Порошенко привітав українських матерів зі світлим святом

День матері 2018: Порошенко привітав українських матерів зі світлим святом
Джерело:  online.ua

13 травня 2018 року, в День матері в Україні, Петро Порошенко привітав всіх українських матерів з цим світлим, теплим і прекрасним святом. Він побажав кожній мамі щастя і добра на довгі роки, а також нагородив їх почесним званням "Мати-героїня".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт українського гаранта.

У своєму привітанні Порошенко згадав тих матерів, завдяки молитвам яких на Донбасі намагаються вистояти українські захисники. На думку українського президента, тільки материнська любов допомагає воїнам зберігати віру в завтрашній день, як би важко їм не було в запеклих боях з ворогом.

"Мати – це чарівне слово таїть в собі велич добра, любові і теплих спогадів. Немає на землі людини ближче й дорожче, ніж мама. Вона – берегиня родинного затишку та гармонії. Щоденні щирі материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам на Сході України та зберігають віру у кращий завтрашній день. Нехай Господь почує ваші молитви та винагородить вас та ваші сім’ї здоров’ям, Божим благословенням, а нашій державі дарує мир. Бажаю вам невичерпного джерела життєвої енергії, родинного благополуччя, щастя й добра на довгі літа", - йдеться в привітанні Порошенко з Днем матері.

З нагоди цього світлого свята Порошенко підписав указ про присвоєння звання "Мати-героїня" 1051 українці. Орден отримають ті матері, які виховали до 8-річного віку п'ятьох і більше дітей, створивши їм для розвитку всі належні умови.

Серед нагороджених: 40 матерів з Вінницької області, 27 - з Донецької, 128 - з Волинської, 85- з Житомирської, 7 із Запорізької, 15 - з Київської, 116 - із Закарпатської, 244 - з Рівненської, 50 - з Львівської, 2 - з Луганської та інших областей.

Раніше ONLINE.UA робив добірку оригінальних і красивих привітаннь з Днем матері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?