Жахливе вбивство української мільйонерки в Чорногорії: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Жахливе вбивство української мільйонерки в Чорногорії: з'явилися подробиці

Жахливе вбивство української мільйонерки в Чорногорії: з'явилися подробиці
Джерело:  Сьогодні

Вбиту в Черногорії українку Анастасію Лашманову знайшла її подруга. Жінка прийшла додому до мільйонерки з України через те, що вбита довго не відповідала на телефонні дзвінки. У вікні подруга бізнесвумен побачила багато крові і викликала поліцію.

Про це повідомили неофіційні джерела, наближені до розслідування жорстокого вбивства українки в Чорногорії, передає ONLINE.UA з посиланням на "Сегодня".

Відзначається, що викликані подругою Лашманової поліцейські також не змогли відразу потрапити в квартиру до вбитої. Їм довелося викликати пожежників, щоб розкрити броньовані двері. Після того, як правоохоронцям вдалося потрапили в квартиру, вони виявили мертве тіло Анастасії Лашмановаої з безліччю ножових поранень.

В даний час в Чорногорії проводиться розслідування вбивства української мільйонерки. Правоохоронці не виключають, що воно може бути пов'язане з бізнесом Лашманової, яка володіла престижними готелями, ресторанами і салонами краси, а крім цього займалася обслуговуванням лізингу пляжів і розкішних ресторанів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Білорусі жорстоко вбили монахиню-українку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?