Масове отруєння дітей в Черкасах: виключена ще одна версія
Категорія
Україна
Дата публікації

Масове отруєння дітей в Черкасах: виключена ще одна версія

Масове отруєння дітей в Черкасах: виключена ще одна версія
Джерело:  online.ua

Масове отруєння дітей в одній зі шкіл Черкас не могло статися через ремонтні роботи, про що раніше було озроблено припущення. У Держпродспоживслужбі виключили цю версію з можливих причин загадкового отруєння дітей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

Відзначається, що в Держпродспоживслужбі виключили чергову версію з можливих причин отруєння дітей на підставі наявного досвіду розслідувань масових отруєнь в Україні. Експерти відомства переконані, що ремонтні роботи не могли стати причиною виникнення серйозної ситуації в Черкасах.

Раніше в відомстві також оголошували результати лабораторних досліджень, які проводилися для виявлення перевищення показників хімічних речовин, якими могли бути отруєні діти. Як виявилося, у воді, повітрі та грунті перевищення допустимої концентрації небезпечних речовин не виявили.

Також відомо, що у деяких дітей, які отруїлися в Черкасах різко погіршилися аналізи. Головний лікар Черкаської обласної дитячої лікарні Микола Кондрацький повідомив, що цим дітям потрібні додаткові дослідження, до яких залучать кардіологів, нефрологів, гепатологів і гастроентерологів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Гройсман назвав ймовірну причину масового отруєння дітей в Черкасах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?