Євробачення 2019: названо місце проведення конкурсу в наступному році
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення 2019: названо місце проведення конкурсу в наступному році

Євробачення 2019: названо місце проведення конкурсу в наступному році
Джерело:  online.ua

У 2019 міжнародний вокальний конкурс Євробачення буде проходити в Єрусалимі. Таку можливість Ізраїль отримав завдяки перемозі Нетти Барзілай на Євробаченні 2018.

Місто проведення Євробачення 2019 оголосив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Нетта, ти принесла велику повагу державі Ізраїль! Наступного року Євробачення в Єрусалимі!"- написав прем'єр Ізраїлю.

Нагадаємо, представниця Ізраїлю Нетта Барзілай стала переможницею Євробачення 2018 - вона набрала 529 балів від членів журі та телеглядачів, які їй забезпечили перше місце в конкурсі. Друге місце за результатами голосування на Євробаченні зайняла учасниця з Кіпру Елені Фурейра, третє, четверте і п'яте місця зайняли учасники з Австрії, Німеччини та Італії.

В першу десятку призерів Євробачення 2018 також увійшли: Чехія, Швеція, Естонія, Данія і Молдова. Учасник від України Melovin зайняв на конкурсі 17-е місце- за результатами голосування журі він отримав всього лише 11 балів. При цьому глядачі віддали Кості Бочарову 119 балів - в турнірній таблиці глядацького голосування він посідав 7-місце, але при підсумовуванні балів опустився на 10 позицій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія з гучним провалом вибула з Євробачення 2018 на етапі другого півфіналу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?