"Дякую за життя і турботу!": військові зворушливо привітали матусь з Днем матері
Категорія
Україна
Дата публікації

"Дякую за життя і турботу!": військові зворушливо привітали матусь з Днем матері

"Дякую за життя і турботу!": військові зворушливо привітали матусь з Днем матері
Джерело:  online.ua

13 травня, в День матері в Україні, українські військові зворушливо привітали своїх дорогих матусь. Вони сказали на їх адресу багато теплих і вдячних слів, пообіцявши повернутися живими з Донбасу, перемігши російського агресора.

Душевні відео з привітаннями мам в День матері від українських військових були опубліковані в мережі, передає ONLINE.UA.

"Лише один раз в рік ми вітаємо тих, хто дав нам все життя. Однак буває так, що і про цей один день ми забуваємо. Мама, зі святом Тебе, найрідніша! Дякую Тобі за те, що ти у мене є! Люблю тебе! Чуєш, ми переможемо війну! "- йдеться у привітанні військових.

Бійці ЗСУ відзначають, що тільки завдяки молитвам всіх українських мам, їм вдається вистояти на фронті і зберігати віру в майбутнє.

"Спасибі, що присвятила мені своє життя. Дякую, дорога, за турботу, за щиру посмішку і любов! За мудрість і за те, що вселяєте віру в краще майбутнє. Дякую за виховання, за все, чому навчила мене. Нехай під променями травневого сонця збудуться всі ваші мрії! "- дякують українські військові своїм найдорожчим матусям.

До привітань матерів в День матері приєдналися також українські чиновники і політики. Зокрема, на своїй сторінці в соцмережі опублікував привітання з Днем матері прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, прес-служба Кабміну, глава МЗС України Павло Клімкін, депутат Олег Ляшко та інші.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко зворушливо привітав українських жінок з Днем матері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?