У США готують санкції проти українських політиків та чиновників
Категорія
Політика
Дата публікації

У США готують санкції проти українських політиків та чиновників

У США готують санкції проти українських політиків та чиновників
Джерело:  ТСН

Американська влада готує санкції проти українських чиновників, які блокують реформи в Україні. Імена чиновників, які потраплять під санкції, будуть оголошені через 1-1,5 місяці.

Про це повідомили незалежні джерела, знайомі з обговоренням санкційного процесу проти українських чиновників в США, передає ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Відзначається, що під американські санкції потраплять ті чиновники, які гальмують проведення реформ в Україні. Скарги на них до Вашингтона подають їх колеги з Верховної Ради, які не можуть проводити реформи через блокування низки законів.

У посольстві України в США підтвердили, що Вашингтон обговорює введення санкцій проти українських чиновників і політиків.

"Щодо санкцій проти українців чи українських компаній - я знаю, що такі дискусії вже ведуться десь півтора року, напевно. І в основному привозять ці ідеї з пропозиціями таких санкцій до Вашингтона українські політики",- заявив Постол України в США Валерій Чалий.

При цьому у політологів існують різні думки з приводу введення американських санкцій проти українських чиновників. Дехто переконаний, що вже в найближчі місяці вони будуть введені, а деякі вважають, що подібні "загрози" не будуть реалізовані.

У той же час екс-фахівець інституту США з регіонального розвитку Стівен Нік запевняє, що не чув жодних серйозних дискусій з приводу антиукраїнських санкцій. Він вважає, що на сьогоднішній день фокус уваги Вашингтона полягає на санкціях проти Росії, які мають бажаний ефект.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США готують нові санкції проти РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?