Реально засудили: українці обурені оцінками журі для Melovin на Євробаченні 2018
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Реально засудили: українці обурені оцінками журі для Melovin на Євробаченні 2018

Реально засудили: українці обурені оцінками журі для Melovin на Євробаченні 2018
Джерело:  online.ua

Українці голосно обговорюють результати голосування на Євробаченні 2018, фінал якого відбувся 12 травня в Лісабоні. Вони не згодні з оцінками журі, яке поставило українському учаснику Melovin всього 11 балів, передає ONLINE.UA.

Шанувальники Кості Бачарова, що виступав на Євробаченні 2018 під псевдонімом Melovin, впевнені, що український співак повинен був потрапити в десятку лідерів, так як його виступ був дійсно ефектним і сильним.

Євробачення 2018: результати голосування журі

"Несправедливий рішення. У нього виступ був один з кращих! Дуже шкода", "Я взагалі не прихильниця Кості, але його реально засудили журі! Нерозумно! Він повинен бути в 10-ці", "Необ'єктивно взагалі голосування журі! Костя супер!","До ранку не засну через журі. Номер шик і голос. Нехай вас блохи покусають за ваше рішення!"," Таке враження, що журі Євробачення вибирає чотири-п'ять країн, де буде проходити наступний конкурс. А далі, як пощастить. Україна в ці плани не входила. Ну такий специфічний конкурс. Melovin гідно представив Україну. Ми всі його вітаємо",- обурюються українці.

При цьому вони відзначають, що за результатами глядацького голосування Melovin був на сьомому місці - від глядачів він отримав 119 балів. Українці вважають, що глядачі по-чесному оцінили виступ українського артиста на Євробаченні 2018.

Євробачення 2018: результати голосування

"Так все одно це фантастика! Без досвіду, майже хлопчисько - і дав жару! Розумничка! Вже він запам'ятався! Красунчик!"," MELOVIN великий молодець. Він гідно представив нашу країну. Глядачам він сподобався, 7 місце, а ось журі чомусь не оцінили", MELOVIN молодець! Насправді, це було дуже сильне Євробачення. Одне з найсильніших за останні роки. Дуже багато сильних виступів. І хлопець виглядав дуже гідно!", "Головне ми, прості люди, оцінили MELOVIN на високу оцінку. Він молодий, перспективний. Дай бог йому високих досягнень", "7 місце від глядачів - це гідно, а журі - на мило", - підтримують Melovin українці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Євробачення 2019 пройде в Єрусалимі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?