Життя після смерті: вчені розвіяли один з найгучніших міфів
Категорія
Світ
Дата публікації

Життя після смерті: вчені розвіяли один з найгучніших міфів

Життя після смерті: вчені розвіяли один з найгучніших міфів
Джерело:  independent.co.uk

Життя після смерті не існує, а всі міркування про нього є лише міфом. Квантові дослідження довели, що загробне життя відсутнє, а усі зворотні теорії не мають ніяких наукових підтверджень.

З такою заявою виступив професор космології і фізики Шон Керролл з Каліфорнійського університету, передає ONLINE.UA з посиланням на Independent.

Професор пояснив, що провів ряд квантових випробувань, результати яких довели, що життя після смерті не існує. Він підкреслив, що якби була хоча б маленька ймовірність того, що життя після смерті триває, то в ході досліджень були б виявлені "хоч якісь частинки духу".

Вчений додав, що в теорії життя після смерті могло б існувати, але тільки в тому випадку, якщо б тіло людини було б віддалене від його свідомості. Але людський розум складається з атомів, які не здатні зберігати дані з мозку після смерті, тому ні про яке загробне життя мови бути навіть не може.

На підставі отриманих результатів професор закликав людей не вірити в життя після смерті, зазначивши, що отримані ним результати дослідженнь засновані на фундаментальних фізичних законах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені назвали дату смерті Сонця і розповіли, як буде проходити кінець світу на Землі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?