"Хай живе вірмено-російська дружба": Пашинян прилетів на зустріч з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

"Хай живе вірмено-російська дружба": Пашинян прилетів на зустріч з Путіним

"Хай живе вірмено-російська дружба": Пашинян прилетів на зустріч з Путіним
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 14 травня, у російському Сочі відбудеться зустріч новообраного прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна з президетом РФ Володимиром Путіним.

Ввечері 13 травня глава вірменського уряду в Facebook транслював своє відбуття у Сочі з міжнародного аеропорту Звартноц, передає ONLINE.UA.

Пашинян і Путін зустрінуться в рамках саміту Євразійського економічного співтовариства.

Вірменський прем'єр перед поїздкою в Сочі заявив, що відносини між країнами стануть більш братніми.

"Створені всі умови, щоб ми могли жити і творити на нашій Батьківщині. Безсумнівно також, що вірмено-російські відносини будуть більш братніми. І я переконаний, що наші зустрічі будуть ефективними... хай живе вірмено-російська дружба", - заявив Пашинян.

В. о. помічника президента Росії Юрій Ушаков назвав запланований контакт "знайомством" і повідомив, що це буде перша зустріч Путіна та Пашиняна після зміни політичного ладу у Вірменії.

"Я не думаю, що відразу буде дуже глибоке обговорення всіх тем двостороннього співробітництва, але якісь теми, природно, можуть бути порушені, якісь питання висловлені, в тому числі з урахуванням відомих висловів пана Пашиняна з приводу співпраці в рамках ЄАЕС, ОДКБ і т. д.", - розповів Ушаков журналістам.

Нагадаємо, після обрання на пост прем'єр-міністра Пашинян запевнив, що не має наміру псувати відносини Єревана з Кремлем.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, новообраний прем'єр Вірменії хоче зустрітися з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?