Офіційно: Рада ЄС запровадила санкції проти відповідальних за "вибори" у Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Офіційно: Рада ЄС запровадила санкції проти відповідальних за "вибори" у Криму

Офіційно: Рада ЄС запровадила санкції проти відповідальних за "вибори" у Криму
Джерело:  online.ua

В понеділок, 14 травня, Рада Європейського союзу прийняла рішення про введення санкцій проти п'яти осіб, відповідальних за незаконне проведення виборів президента РФ в окупованому Криму.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив президент України Петро Порошенко, передає ONLINE.UA.

"Вітаю офіційне рішення Ради ЄС про введення санкцій проти п'яти осіб, відповідальних за незаконне проведення виборів Президента РФ в тимчасово окупованому Криму і Севастополі. Покарання за будь-які незаконні дії проти суверенітету і територіальної цілісності України є неминучим",- повідомив Порошенко.

Глава України додав, що зустрічі з Ангелою Меркель, Еммануелем Макроном та Дональдом Туском в Аахені підтвердили, що тема деокупації і відновлення Криму у складі України є однією з пріорітетних в європейському порядку денному.

Нагадаємо, 18 березня у Росії відбулися вибори президента. Російські ЗМІ заявили, що за Путіна в анексованому Криму віддали більше 90% голосів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що суд у Гаазі зобов'язав РФ виплатити компенсацію за анексію Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?