Смерть скандального судді Бобровника: стали відомі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Смерть скандального судді Бобровника: стали відомі подробиці

Смерть скандального судді Бобровника: стали відомі подробиці

37-річний суддя Солом'янського районного суду Олександр Бобровник, який розглядав справи Мартиненка, Насірова та Онищенка, помер за кермом власного авто у Житомирській області.

Про це "Українській правді" повідомила речниця Головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко, передає ONLINE.UA.

"На момент смерті він знаходився у власному автомобілі, відчув погіршення самопочуття. Викликали швидку, але медики лише констатували смерть", - розповіла Ващенко.

Про попередню причину смерті речниця говорити не стала, зіславшись на українське законодавство. Вона лише додала, що Бобровник помер за природних обставин.  "Призначена судово-медична експертиза, яка дасть остаточну відповідь", - зазначила Ващенко.

Водночас батьки померлого підозрюють, що причиною смерті могли стати високий тиск, або проблема з серцем.

Нагадаємо, суддя Олександр Бобровник відомий своїми процесуальними рішеннями в рамках низки резонансних кримінальних проваджень НАБУ. У 2016 році він зобов'язав прокуратуру закрити справу проти екс-депутата від "Партії регіонів" Юрія Іванющенка, а минулого року відмовив детективам в доступі до документів екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що був затриманий скандальний український суддя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?