Morphom представив романтичний кліп на пісню «Ти Знаєш»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Morphom представив романтичний кліп на пісню «Ти Знаєш»

Morphom представив романтичний кліп на пісню «Ти Знаєш»
Джерело:  online.ua

Український саунд-продюсер і музикант Роман Черенов (Morphom) презентував потенційний літній танцювальний хіт під назвою «Ти Знаєш», повідомляє ONLINE.UA.

Перший великий успіх прийшов до Morphom з початком активної співпраці з лейблом Enjoy Records. Саунд-продюсер працював над двома синглами Джамали - «I Believe in U» і «Заманили». На прем'єрі «Заманили» на фіналі Нацвідбору на Євробачення в 2017 році Morphom з'явився з Джамалою на сцені. Трохи пізніше Morphom зустрівся в студії з Laud - ще одним артистом лейбла Enjoy Records. Разом вони записали відразу чотири сингли, зокрема хіти «Вигадав» і «Waiting».

У 2017 році Morphom став учасником масштабного проекту Pepsi FUZZ, в рамках якого кілька музикантів різних жанрів вперше експериментували з актуальним електронним звучанням. Morphom записав колаборації з гуртами «Агонь», Vivienne Mort і Pianoбой. Сингл з Pianoбой «На вершінi» отримав премію YUNA в 2018 році в номінації «Кращий дует».

Через власну творчість Morphom намагається доносити актуальні тренди світової електронної сцени до широкої аудиторії в Україні: future beats, tropical house, елементи UK garage. Критики відзначають вплив на саунд Morphom релізів австралійського продюсера Flume, з чим сам Роман легко погоджується: « Коли я вперше почув його, у мене волосся стало дибки - одночасно від захвату і подиву ».

« Сьогодні мені не так важливо, яким стилем назвуть мої нові композиції. Головне, щоб після першої порції слухачеві захотілося ще. Врешті-решт, дорогу здолає той, хто йде! Я буду радий, якщо мені вдасться привнести на українську поп-сцену щось свіже, цікаве ».

На відео в підтримку «Ти Знаєш» легко впізнати нічний Київ. Крім самих учасників проекту Morphom, в кліпі знялася актриса Анна Сеттарова. Режисером став сам Роман Черенов: « Ми не ставили собі за мету зняти якусь складну драматургію. Швидше хотіли передати характер дівчини і загальну емоцію пісні. Сподіваюся, нам це вдалося! ».

Раніше ONLINE.UA повідомляв, Pianoбой і Morphom стали кращим українським дуетом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?