У США екстрено прооперували Меланію Трамп: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У США екстрено прооперували Меланію Трамп: з'явилися подробиці

У США екстрено прооперували Меланію Трамп: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Перша леді США Меланія Трамп 14 травня перенесла серйозну операцію. Їй провели емболізацію на нирках в рамках лікування доброякісного захворювання.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Білого дому.

Відзначається, що оперували 48-річну Меланію Трамп в Національному військово-медичному центрі імені Уолтера Ріда. Медики повідомили, що операція пройшла успішно і незабаром перша леді США зможе повернутися до роботи після тижневої реабілітації.

Дональд Трамп під час оперування дружини знаходився в Білому домі. Після того, як процедура завершилася, він вилетів в медичний центр, про що повідомив на своїй сторінці в соцмережі.

"Процедура пройшла успішно. Вона знаходиться в хорошому настрої", - також написав у своєму пості Трамп.

Слід зазначити, що подібна серйозна операція у першій леді США проводилася вперше за останні 30 років. У попередній раз Ненсі Рейган в 1987 році перенесла операцію з видалення молочної залози. Що стосується хірургічного втручання, яке провели Меланії Трамп, то процедура емболізація являє собою введення в судину спеціального тіла, яке зупиняє приплив крові. В основному таку процедуру застосовують при лікуванні неоперабельних пухлин або при сильних внутрішніх кровотечах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США екстрено госпіталізували колишнього президента Джорджа Буша після смерті дружини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?