Улюблені артисти Путіна несподівано відмовилися відкривати Кримський міст: названа причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Улюблені артисти Путіна несподівано відмовилися відкривати Кримський міст: названа причина

Улюблені артисти Путіна несподівано відмовилися відкривати Кримський міст: названа причина
Джерело:  online.ua

Відомі російські артисти відмовилися виступати в окупованому Криму з нагоди відкриття Кримського моста. На заході, в якому братиме участь президент РФ Володимир Путін, не виступатимуть Йосип Кобзон, Лев Лещенко, Олег Газманов і Олександр Буйнов.

Про це повідомив Кобзон в інтерв'ю російським ЗМІ, передає ONLINE.UA.

Народний артист СРСР зазначив, що причиною масової відмови російських артистів відкривати Кримський міст став незручний маршрут, який запропонували організатори заходу.

"Вони могли це організувати нормальним шляхом, а не військово-транспортним літаком ...", - висловив невдоволення Кобзон, коментуючи відмову підтримати Путіна на відкритті Кримського мосту.

З цих же причин в окупований Крим відмовилися їхати і багато інших російських артистів. Вони відзначили, що нехай молоді таланти їдуть на концерт, присвячений відкриттю Кримського моста.

Нагадаємо, святковий концерт з нагоди відкриття скандального моста через Керченську протоку запланований на головній площі Керчі 15 травня. Там буде включена пряма трансляція з місця урочистого відкриття мосту за участю Путіна. У концерті візьмуть участь учасники російських вокальних шоу та зірки російської естради, в числі яких Денис Майданов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що до Кримського мосту 13 травня оккупатни відкрили автопідхід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?