Пожежа у Кемерово: влада почала зносити ТЦ Зимова вишня
Категорія
Світ
Дата публікації

Пожежа у Кемерово: влада почала зносити ТЦ Зимова вишня

Пожежа у Кемерово: влада почала зносити ТЦ Зимова вишня

Сьогодні, 15 травня, у російському місті Кемерово почали демонтаж торгового центру "Зимова вишня", де 25 березня під час пожежі загинули 64 людини, у тому числі більше 40 дітей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Робочі приступили до знесення одного з приміщень, де розташовуються сауни і автомийка. Металевий паркан навколо ТЦ прибрали, робочі самі блокують входи і виходи з будівлі.

Тимчасовий виконувач обов'язків губернатора Кемеровської області Сергій Цивільов прибув до "Зимової вишні" і оголосив, що будівля знаходиться в аварійному стані і експлуатуватися далі ніяк не може.

"Більшість жителів Кузбасу, більше 60%, – а проголосувало всього понад 400 тисяч осіб – висловилося за те, що тут повинен бути сквер", – заявив Цивільов. Його відкриють до 1 вересня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з'явилися записи дзвінків замкнених в кінозалах ТЦ "Зимова вишня" людей у службу порятунку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?