У Льовочкіна є «свої люди» в органах, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Льовочкіна є «свої люди» в органах, - Рабінович

У Льовочкіна є «свої люди» в органах, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Про те, що у нардепа від «Опоблоку» Сергія Льовочкіна залишилися «свої люди» в правоохоронних органах, розповів лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « РБК-Україна ».

«Всі знають прекрасно, що я заарештував віллу Льовочкіна на Заході. І мені дуже дивно, що наші правоохоронні органи не звертають уваги на його шикарні вілли тут, в Києві. Спершу я дивувався, але потім, коли вже повоював з ним близько року, я зрозумів, з якою колосальною системою ми маємо справу. Адже у них (Льовочкіна і його оточення, - ред.) дійсно залишилася маса своїх людей в прокуратурі, в Службі безпеки України, в судовій системі, у всіх цих антикорупційних органах, включаючи НАЗК і інші. Він і його оточення мають великий вплив завдяки своєму телеканалу «Інтер», - переконаний політик.

Він зазначив, що сьогодні в Україні всі телеканали належать певним групам олігархів, які використовують свої медіа для просування особистих інтересів.

«В принципі новини «Інтера» - це взагалі чудова річ. Вони всі ефіри починаються з мене. На цьому тижні вони вже встигли придумати, що я був на Мальдівах, хоча я вів кожні два дні репортажі, де говорив, що я перебуваю в Тель-Авіві. Потім розповідали, що я голосував не так, розклеював плакати з Биковим та інше. Що я хочу сказати... Сьогодні в країні все канали належать певним групам, в основному великим олігархам. Отже, поки канали будуть у них, і поки канали будуть керувати нашою країною, все боятимуться саме цих власників каналу. Те, що з ними будуть боротися - це зрозуміло. Але перемогти їх не зможуть, тому що кожен хоче домовитися з каналом», - підкреслив нардеп.

«Я подав законопроект - дуже простий і ясний. Я вважаю, що право приватної власності - це святе. Але на час виборів, згідно з моїм законопроектом, який знижує ризик олігархічного впливу, новинні канали повинні переходити під громадську раду за участю різних політичних партій. Так це складно. Але це краще, ніж канали будуть «мочити» кого-сь одного», - він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?