У Росії суд "скасував" рішення про блокування Telegram
Категорія
Технології
Дата публікації

У Росії суд "скасував" рішення про блокування Telegram

У Росії суд "скасував" рішення про блокування Telegram
Джерело:  online.ua

На сайті Таганського суду раптово видалили позначку про вступ в силу рішення про блокування месенджера Telegram в Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний портал судів загальної юрисдикції Москви.

У Московському міському суді пояснили цю ситуацію. Відзначається, що рішення суду про блокування Telegram ще не вступило в силу, так як оскаржується. При цьому в суді підкреслили, що це не означає, що в частину рішення про негайне блокування месенджера будуть внесені зміни.

У суді додали, що відмітка на сайті про вступ в силу рішення про блокування Telegram в Росії була помилковою. Вона була поставлена системою автоматично, так як після винесення рішення пройшов місяць.

Слід зауважити, що на сьогоднішній день керівництво Telegram подало дві скарги на рішення суду про блокування Telegram. В скаргах зазначено, що заяву проти месенджера подали неуповноважені особи, суд грубо порушив процесуальний порядок розгляду, а також принцип змагальності і права на захист. Юристи наполягають, щоб Таганський суд скасував рішення по Telegram і розглянув справу за правилами судового провадження.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві визнали поразку в спробах заблокувати Telegram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?