Імітував процес: в США відреагували на відставку помічника Путіна по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Імітував процес: в США відреагували на відставку помічника Путіна по Донбасу

Імітував процес: в США відреагували на відставку помічника Путіна по Донбасу
Джерело:  Укрінформ

Помічник російського президента по Україні Владислав Сурков тільки імітував переговорний процес по Донбасу. Тому його відставка може мати найрізноманітніші наслідки.

Таким чином можливу відставку Суркова прокоментував колишній помічник глави Пентагону Майкл Карпентер, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Сурков ніколи не мав можливості вказувати ФСБ або ГРУ, як діяти на місцях на Донбасі, тому він в основному просто вдавав ведення переговорів",- вважає Карпентер.

Він вважає, що саме тому Росія взяла паузу в переговорах з США по Донбасу, так як Вашингтон твердо стоїть на своїй позиції, зокрема, з питання введення миротворчої місії ООН.

Карпентер підкреслив, що Суркову ніколи не давали права йти на поступки в переговорному процесі - йому була дана місія заморожувати і відтягувати переговори. Тому на сьогоднішній день, на думку екс-помічника глави Пентагону, складно оцінити майбутнє переговорного процесу і наслідки відставки Суркова з поста помічника Путіна по Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Суркова відправлять у відставку через повний провал по Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?