В мережі з'явились фото з випускного доньок Порошенка у британському коледжі
Категорія
Україна
Дата публікації

В мережі з'явились фото з випускного доньок Порошенка у британському коледжі

В мережі з'явились фото з випускного доньок Порошенка у британському коледжі
Джерело:  online.ua

Євгенія і Олександра Порошенко завершили навчання в престижному Concord College і вже відсвяткували випускний, передає ONLINE.UA.

Останній іспит відбудеться 30 червня, однак фотосесія і випускний бал у коледжі вже пройшли.

Свято з нагоди закінчення навчального закладу пройшло в старовинній будівлі. Випускна фотосесія відбулась на задньому дворі "Конкорду" і біля замку XIII століття - Актон-Барнел.

Доньки президента України одночасно встигали вчитися одразу в двох закладах: британському Concord College і київському Кловському ліцеї іноземних мов №77.

На навчанні за кордоном наполіг старший брат Олексій, який паралельно з українською школою закінчив Лондонську економічну школу.

Коледж "Конкорд" займає четверте місце у Британії за рівнем академічної підготовки учнів. Його випускники часто вступають в Оксфорд, Кембридж, Університет Лондона і багато інших ВНЗ по всій Європі.

Для учнів надається повний пансіон, який коштує приблизно 1 млн 300 тис грн на рік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що сім'я Порошенко оригінально привітала його з днем народження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?