Переможниця "Євробачення-2018" категорично відмовилася їхати в Росію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переможниця "Євробачення-2018" категорично відмовилася їхати в Росію

Переможниця "Євробачення-2018" категорично відмовилася їхати в Росію
Джерело:  online.ua

Ізраїльська співачка Нетта Барзілай, яка перемогла на Євробаченні-2018, категорично відмовилася їхати в Росію, куди її запросили для участі в премії "Трансформація".

Про категоричну відмову Нетти повідомив Telegram-канал Super, передає ONLINE.UA.

Причиною відмови Нетти Барзілай приїхати в РФ і взяти участь в російському шоу стало ставлення росіян до ЛГБТ-спільнот і порушенняз їх сторони прав представників сексуальних меншин.

Менеджери Нетти, яка на сьогоднішній день стала однією з найбільш затребуваних артисток Європи, повідомили, що 8 червня, коли переможницю Євробачення-2018 запрошували в Росію, вона буде брати участь в ізраїльському гей-параді. За словами представників співачки, цей захід для неї важливіший, ніж російські шоу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українці розкритикували результати голосування журі на Євробаченні-2018. Вони вважають, что українського учасника MELOVIN необґрунтовано засудили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?