Безкоштовні LEGO для першокласників: які області першими отримають набори
Категорія
Україна
Дата публікації

Безкоштовні LEGO для першокласників: які області першими отримають набори

Безкоштовні LEGO для першокласників: які області першими отримають набори
Джерело:  online.ua

Безкоштовні набори LEGO "Шість цеглинок" всі українські школи отримають до 1 вересня і будуть видані кожному першокласнику. Набори LEGO Play Box, які будуть виділятися на клас, регіони отримають в чотири етапи.

Які області першими отримають безкоштовні LEGO для першокласників повідомила міністр освіти і наук України Лілія Гриневич, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт "Нової української школи".

Перший етап завезення безкоштовних LEGO в регіони стартує в червні 2018 року. Він передбачає завезення LEGO Play Box в Київську, Вінницьку, Полтавську, Житомирську, Черкаську, Сумську і Чернігівську області.

Другий етап почнеться у вересні 2018 року. Тоді конструктори отримають перші класи в Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

У грудні 2018 року стартує третій етап, а в квітні 2019 року - четвертий етап поставок наборів LEGO в українські школи. На ціх етапах конструкторами забезпечать першокласників в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Херсонській, Дніпропетровській, Луганській та Донецькій областях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що учні перших класів, навчання яких почнеться з 1 вересня 2018 року, отримають безкоштовні набори LEGO для ігрового проведення освітнього процесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?