У Києві значно подорожчає метро: названі цифри і терміни
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві значно подорожчає метро: названі цифри і терміни

У Києві значно подорожчає метро: названі цифри і терміни
Джерело:  online.ua

З 14 липня в Києві подорожчає проїзд у метро. Згідно з новими тарифами, разова поїздка в столичному метрополітені коштуватиме 8 гривень.

Про подорожчання метро в Києві повідомила прес-служба підприємства, передає ONLINE.UA.

Підвищення тарифів на проїзд в метро в КП "Київський метрополітен" обґрунтували значним подорожчанням енергоресурсів і необхідністю підвищення зарплати працівникам підприємства.

Крім метро, з 14 липня в Києві також підвищуються тарифи на проїзд в міському транспорті. Поїздка в тролейбусі і маршрутці коштуватиме 8 гривень. У Київській міській адміністрації зазначили, що для підвищення тарифів на користування міським транспортом в Києві є ряд об'єктивних причин - підвищення вартості електроенергії, дизельного палива, вартості шин.

У КМДА наголосили, що на сьогоднішній день економічно обґрунтований тариф на проїзд одного пасажира в міському транспорті складає 8,77 гривень, а в метро - 8,27 гривень, тому новий тариф в 8 гривень є компромісним.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кличко виправдався за подорожчання проїзду в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?