Національний хіт: оригінальний кавер на пісню Melovin на Євробаченні-2018 підкорив мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Національний хіт: оригінальний кавер на пісню Melovin на Євробаченні-2018 підкорив мережу

Національний хіт: оригінальний кавер на пісню Melovin на Євробаченні-2018 підкорив мережу
Джерело:  online.ua

Українці масово підтримують українського співака Melovin, який представляв Україну на "Євробаченні-2018", але був несправедливо, на думку прихильників, засуджений членами журі конкурсу. На підтримку артиста запущені в соцмережах флешмоби, а більш талановиті прихильники артиста записують на пісню Under The Ladder кавери.

Зокрема, нове звучання пісні Under The Ladder дав Іван Лузан, який з напарником-гітаристом зіграв музичну композицію на бандурі. Відео каверу він опублікував на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Користувачі мережі прийшли в справжній захват від пісні Under The Ladder, виконаної на бандурі. Вони назвали музикантів справжніми сучасними "кобзарями".

"Браво !!! І Меловін молодчинка, а ви, хлопці, зробили мій день!", "Як же здорово звучить на бандурі", "Приголомшливо", "Відмінно!" "Народну любов не купиш ні за які гроші", - коментують захоплені українці новий кавер.

Сподобалася композиція на бандурі і самому Melovin, який є автором музики цієї пісні. Він подякував музикантам за активну підтримку, розмістивши відео каверу на своїй сторінці в соцмережі.

"Як це красиво звучить! Дякую за таку підтримку!", - написав Melovin.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український учасник Melovin зайняв на Євробаченні в 2018 році 17-е місце.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?