Олексій Навальний опинився за гратами через акцію "Він нам не цар"
Категорія
Світ
Дата публікації

Олексій Навальний опинився за гратами через акцію "Він нам не цар"

Олексій Навальний опинився за гратами через акцію "Він нам не цар"
Джерело:  online.ua

Тверський суд Москви засудив політика Олексія Навального до 30 діб адміністративного арешту після участі у акції "Він нам не цар".

Про це на своїй сторінці в Twitter повідомила прес-секретарка опозиціонера Кіра Ярмиш, передає ONLINE.UА.

Одразу після винесення рішення щодо повторного порушення порядку організації публічних заходів суддя перейшов до розгляду справи про непокору поліції. По ньому опозиціонеру загрожує арешт до 15 діб, однак, за словами Ярмиш, покарання не будуть підсумовуватися.

Пізніше пост про рішення суду опублікував і сам Навальний. "30 діб вже дали, а "суд" все ще продовжує. Нову справу розглядає. Дуже дивне відчуття. Ну все-таки зараз п'ятий термін Путіна. Повинно ж хоч щось відрізнятися від четвертого терміну", - написав голова ФБК.

Нагадаємо, Олексія Навального затримали 5 травня в Москві на акції "Він нам не цар" і доставили в ОВД, де на нього склали два адміністративних протоколи - про непокору поліції і про повторне порушення порядку організації публічних заходів. До судового засідання, Навального відпустили додому.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Навального несподівано відпустили з-під варти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?