Українські військові на Донбасі захопили зброю бойовиків: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові на Донбасі захопили зброю бойовиків: опубліковані фото

Українські військові на Донбасі захопили зброю бойовиків: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

16 травня штаб Операції об’єднаних сил повідомив про захоплення військовими ЗСУ трьох мінометів, з яких бойовики вели вогонь по українських позиціях в районі Мар’їнки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил, передає ONLINE.UА.

"Один із підрозділів, що обороняється в районі Мар’їнки, здійснив рішучий рейд в тил противника. У ході короткого бою було захоплено три ворожих міномета, з яких по наших позиціях постійно вів вогонь ворог",- сказано у повідомленні.

Наразі захоплене озброєння везуть в район відведення для подальшого вивчення. Командир підрозділу та всі, хто брали участь у рейді, вже представлені до державних нагород.

Проросійські бойовики це повідомлення поки не прокоментували.

15 травня зоні бойових дій на Донбасі загинув один український військовий, ще двоє отримали поранення. Бойовики 45 разів порушили режим припинення вогню, 17 разів із важкого озброєння.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  СБУ повідомила про відправку Росією "вагнерівців" до окупованого Донецька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?