Це шоу дійсно буде народним, - Рабінович про нове реаліті-шоу «Кандидат»
Категорія
Культура
Дата публікації

Це шоу дійсно буде народним, - Рабінович про нове реаліті-шоу «Кандидат»

Це шоу дійсно буде народним, - Рабінович про нове реаліті-шоу «Кандидат»
Джерело:  РБК Україна

Про те, що в результаті ретельного відбору з тисячі охочих потрапити в шоу «Кандидат» залишаться тільки дванадцять найкращих, які пройдуть 12 етапів протягом 12 тижнів, в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів майбутній ведучий шоу, народний депутат України і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « РБК-Україна ».

Політик нагадав, що переможець програми поїде вчитися в Стенфорд, а також увійде до списку його політичної партії на найближчих виборах.

«На переможця чекає політична доля. Але стати таким буде дуже непросто. Крім того, остаточне рішення буде за глядачами - саме вони, майбутні виборці, скажуть своє слово на користь того чи іншого кандидата», - підкреслив нардеп.

«Тут працює багато професійних людей, літають коптери - це буде дійсно мегашоу. Я знаю, що наші продюсери вже відібрали кілька сотень людей, беруть участь люди з усіх регіонів України, крім того, дотримані і принципи гендерної рівності. Я думаю, що це шоу дійсно буде народним, і сподіваюся, що це стане соціальним ліфтом, який допомагає молоді підніматися нагору. Тому що зараз людині пробитися важко, але нехай пробують, ми їм допоможемо! »- запевнив парламентарій.

Нагадаємо, що за форматом «Кандидат» - це соціально-політичне реаліті-шоу. Його герої будуть доводити, що гідні зайняти депутатське крісло, і в рамках проекту пройдуть унікальний тренінговий марафон. Переможець шоу не тільки отримає місце в прохідній частині списку партії «За життя» на наступних виборах до Верховної Ради, а й річне навчання в Стенфордському університеті.

Для участі в проекті необхідно заповнити анкету на сайті програми  і пройти кастинг. В ефір телеканалу «112 Україна» шоу вийде в другій половині серпня 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?