"Він нам не цар": нападників на мітингувальників у Москві відшмагали нагайками
Категорія
Світ
Дата публікації

"Він нам не цар": нападників на мітингувальників у Москві відшмагали нагайками

"Він нам не цар": нападників на мітингувальників у Москві відшмагали нагайками
Джерело:  online.ua

16 травня "козачий блогер" Василь Ящиков заявив, що члени козацьких організацій відшмагали тих, хто кидався з нагайками на опозиціонерів 5 травня в Москві.

Про це він заявив радіостанції "Business FM", передає ONLINE.UА.

Одним з найбільш обурливих епізодів під час акції 5 травня було побиття протестувальників людьми в козацькій формі. Ящиков заявив, що цих представників руху відшмагали нагайками інші козаки.

За його словами, таке рішення прийняли на сході. Козаки провели "внутрішнє розслідування", щоб знайти тих, хто бив учасників акції "Він нам не цар".

"Зібралися, зробили висновки, розбиралися, як так могло статися, що довели до такого. Зрозуміло, що були провокатори. Але тим не менше ми покарали тих, хто дав відсіч нагайками. Покарали за своїми, козачими, звичаями і традиціями. Відшмагали. Нагайкою і отримали, щоб знали наступного разу", - процитувала слова "блогера" радіостанція.

Правозахисники захотіли розібратися з тим, чи були правомірними дії козаків. Один з них, Максим Шевченко, вийшов зі складу Ради з прав людини при президенті в знак протесту проти того, що поліція не притягла людей з нагайками до відповідальності.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Олексій Навальний опинився за гратами через акцію "Він нам не цар".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?