Коломойський зробив скандальну заяву щодо Порошенка
Категорія
Україна
Дата публікації

Коломойський зробив скандальну заяву щодо Порошенка

Коломойський зробив скандальну заяву щодо Порошенка

Український олігарх Ігор Коломойський заявив про бажання президента України Петра Порошенка взяти під контроль всі телеканали в країні, включаючи "1+1".

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Deutsche Welle, яке було оприлюднене 16 травня, передає ONLINE.UA.

Коломойський назвав себе опонентом нинішнього українського президента, зокрема, у питанні ставлення до демократії, свободи слова та ситуації в Україні.

"Порошенко, для того, щоб вдруге обратися президентом, повинен повністю контролювати всі телеканали. Ну, як у нашого північно-східного сусіда", - зазначив підприємець.

Водночас він розповів, що наразі не може говорити про переслідування з боку влади. "У нас відбувається позиційна якась війна, але вона в межах закону... Так, є різні забаганки, ми знаємо, чого хоче Петро Олексійович. Він прогнозований у цьому плані. Він хоче "1+1" на вибори", - повідомив Коломойський, підкресливши, що Порошенко не отримає телеканалу в жодному разі.

Відомо, що частка Ігоря Коломойського у "Телерадіокомпанії "Студія 1+1" станом на 31 грудня 2016 року склала близько 58%.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що суд заарештував рахунки двох відомих українських бізнесменів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?