Шведські бренди IKEA і H&M запрацюють в Україні: названі дати
Категорія
Україна
Дата публікації

Шведські бренди IKEA і H&M запрацюють в Україні: названі дати

Шведські бренди IKEA і H&M запрацюють в Україні: названі дати
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомі бренди IKEA і H&M вже цьогоріч відкриють свої магазини на території України.

Про це під час зустрічі Стокгольмі з міністеркою закордонних справ Швеції Маргот Вальстрьом заявила віце-прем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, повідомляє ONLINE.UA.

"Україна є привабливим місцем для багатьох шведських компаній, що бажають розширити свій бізнес. Ми вітаємо той факт, що вже в цьому році відомі шведські компанії IKEA і H&M вийдуть на ринок України", - зазначила вона.

Климпуш-Цинцадзе підкреслила, що за останній рік товарообіг між Швецією та Україною виріс на 4,2% порівняно з 2016 роком і наразі дорівнює $510,9 млн.

При цьому, віце-прем'єр-міністерка повідомила, що Шведсько-український бізнес-форум, що відбудеться 14 червня в Києві, є гарним інструментом для розвитку торговельно-економічного співробітництва між двома європейськими державами.

Про наміри відкрити бізнес у Україні, компанія IKEA говорила неодноразово. Очікується, що ПрАТ "Мандарин Плаза" буде їхнім партнером.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий спортивний бренд побудує в Україні свій найбільший завод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?