У Москві знайшли застреленим відомого єдинороса
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві знайшли застреленим відомого єдинороса

У Москві знайшли застреленим відомого єдинороса
Джерело:  РБК

Колишній член вищої ради "Єдиної Росії", бізнесмен Юрій Котлер знайдений мертвим в центрі Москви. У нього зафіксовано вогнепальне поранення голови.

Про це РБК повідомило джерело в ГУ МВС Москви, передає ONLINE.UA.

За інформацією видання, тіло Юрія Котлера було знайдено в квартирі на Великій Нікітській в будинку № 43. Основною версією загибелі є самогубство, на місці події була знайдена передсмертна записка.

Політик три дні не виходив на зв'язок, тоді його став шукати помічник, який викликав правоохоронців, щоб ті відкрили двері квартири Котлера.

Бізнесмен до лютого поточного року входив у Вищу раду партії Путіна "Єдина Росія", після чого перейшов до експертної ради. Раніше він займав посаду старшого віце-президента російського банку ВТБ, а до моменту смерті був заступником гендиректора Новоросійського морського торгового порту.

У "Єдиній Росії" смерть Юрія Котлера поки не прокоментували.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що прокуратура завершила розслідування справи про вбивство Дениса Вороненкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?