Цукерберг виступить в Європарламенті: названі причини
Категорія
Світ
Дата публікації

Цукерберг виступить в Європарламенті: названі причини

Цукерберг виступить в Європарламенті: названі причини
Джерело:  online.ua

Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг погодився з'явитися у Європарламенті для пояснень щодо витоку даних користувачів.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив президент Європарламенту Антоніо Таяні, передає ONLINE.UA.

"Засновник і директор Facebook прийняв наше запрошення і прибуде до Брюсселя якомога скоріше, сподіваюся, вже наступного тижня, щоб зустрітися з лідерами політичних груп і головою та доповідачем комітету громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ"- зазначив Таяні.

Він назвав позитивну відповідь Цукерберга щодо виступу у Європарламенті кроком у вірному напрямку для відновлення довіри людей до соцмережі.

Таяні вже неодноразово направляв власнику Facebook запрошення виступити перед євродепутатами, але той завжди відмовлявся.

Після чергового запиту у компанії вирішили відправити на слухання віце-президента Facebook Джоела Каплана замість Цукерберга, але парламентарі відмовились. Тоді речник президента Європарламенту Карло Корацца підкреслив, що їм "потрібен тільки засновник Facebook".

Нагадаємо, Цукерберг нещодавно свідчив перед Конгресом США у зв’язку зі скандалом.

Як повідомляв ONLINE.UA, Facebook опинився в новому скандалі з витоком даних мільйонів користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?