Рабінович виступив проти приватизації держмайна без Антикорупційного суду
Категорія
Економіка
Дата публікації

Рабінович виступив проти приватизації держмайна без Антикорупційного суду

Рабінович виступив проти приватизації держмайна без Антикорупційного суду
Джерело:  rbc.ua

З ініціативою заборони приватизації будь-якого державного майна в Україні до створення Антикорупційного суду виступив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович. Нардеп вніс відповідний законопроект на розгляд Ради, про що зробив публікацію на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

«Вадим Рабінович вважає, що поспішне ухвалення Верховною Радою на початку 2018 року закону про приватизацію вказує на те, що сьогодні приватизація потрібна не тільки для наповнення держбюджету і бюджетів територіальних громад, а й відкриття нових можливостей для найближчого оточення влади наостанок «поцупити і втекти» або ж викупити за безцінь у держави стратегічні об'єкти, оскільки 2018 рік - останній перед виборами і нового президента України, і нового складу Верховної Ради», - відзначають в прес-службі партії.

У зв'язку з цим політик пропонує заборонити приватизацію державного та комунального майна до початку роботи Вищого антикорупційного суду.

Нагадаємо, 10 травня Кабінет міністрів України затвердив перелік об'єктів великої приватизації держвласності на 2018 рік, до якої увійшли кращі стратегічні підприємства України. На думку нардепа, військові дії в країні і економічна криза - невідповідний час для розпродажу держпідприємств, тому він пообіцяв після перемоги на парламентських виборах його партії «За життя» провести в країні комплексну деприватизацію.

«Держава зараз поганий власник тільки тому, що керують держпідприємствами різні «в.о.», які не несуть відповідальності за всі ці підприємства. Варто тільки вирішити питання з корумпованим непрофесійним менеджментом - і можна заробляти на них мільярди гривень. Тому після перемоги партії «За життя» на виборах ми проведемо комплексну деприватизацію і поставимо на ключові галузі кращих менеджерів для відродження і процвітання економіки України. Ми не дамо розграбувати країну остаточно!» - пообіцяв політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?