Українці не зможуть повернути територію, вже захоплену Росією, - Волкер
Категорія
Україна
Дата публікації

Українці не зможуть повернути територію, вже захоплену Росією, - Волкер

Українці не зможуть повернути територію, вже захоплену Росією, - Волкер
Джерело:  BBC

Спецпредставник США у справах України Курт Волкер заявив, що окуповані Росією території вже не повернуться до складу України. Про це повідомляє BBC, передає ONLINE.UA.

Волкер підкреслив, що утримати Росію від нового наступу може американська летальна зброя.

"Якщо Україна не зможе утримувати свої позиції, це стане запрошенням для нових наступів. А поставки такої зброї дадуть Росії зрозуміти: вам не отримати більшого, не заплативши за це високу ціну", - заявив Волкер.

"Звичайно, українці не зможуть повернути територію, вже захоплену Росією. Росія надзвичайно сильна. Але ціна подальшого наступу для Росії вже зросла і буде зростати ще більше. І якщо це так, то ті, хто сидять в Москві, повинні задати собі питання: а що ми від цього отримуємо? Ми несемо втрати, смерті російських солдатів, які гинуть в Україні. Поки що не схоже, щоб Росія хотіла піти з України", - заявив американський дипломат.

Як відомо, Курт Волкер напередодні відвідав Донбас, де побував неподалік від лінії розмежування і зустрівся з керівництвом ООС, після чого в Києві провів зустрічі з керівництвом країни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Курт Волкер назвав єдиний спосіб завершення конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?