Легендарний Елтон Джон летить до України: названа дата
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарний Елтон Джон летить до України: названа дата

Легендарний Елтон Джон летить до України: названа дата
Джерело:  online.ua

28 травня всесвітньо відомий виконавець сер Елтон Джон стане гостем Кураж Night Market India в столиці.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила засновниця Кураж Базар Олена Гудкова, інформацію також підтвердили у прес-анонсі Фонду Олени Пінчук, що запросив співака до України, передає ONLINE.UA.

Відомо, що сер Елтон Джон візьме участь у благодійній акції, яка ставить за мету профілактику і залучення українців до боротьби зі СНІДом.

« Не можу навіть знайти скромність, щоб применшити саму подію і її значення для нашої команди - 28 травня, в четвертий день Кураж Night Market India нашим гостем буде Елтон Джон (не концерт, гість івенту) », - написала Гудкова.

Сер Елтон проведе зустріч з борцями зі СНІДом та поспілкується з ВІЛ-позитивними людьми.

Вартість квитка складе 100 грн. Усі кошти обіцяють віддати на реалізацію проекту зі створення інформаційно освітнього центру для молоді в українській столиці.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні стартував проект "Коли тиша заговорила", спрямований на привернення уваги людей до проблеми людей з порушенням слуху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?