Samsung у новій рекламі Galaxy S9 дотепно познущалась над iPhone: опубліковано відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Samsung у новій рекламі Galaxy S9 дотепно познущалась над iPhone: опубліковано відео

Samsung у новій рекламі Galaxy S9 дотепно познущалась над iPhone: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Новий рекламний ролик під назвою Move on ("Рухайся вперед") присвячений перевагам гаджетів виробника Samsung і одночасно висміює смартфони Apple. За сюжетом iPhone 6 постійно гальмує і заважає власниці у повсякденних справах, передає ONLINE.UA.

На початку реклами додаток Wallet довго завантажується при посадці на літак, а в ньому дівчина ніяк не може подивитися бажаний фільм, бо не відкривається додаток TV.

У той же час, всі інші герої ролика миттєво справляються з усіма завданнями, бо використовують смартфон Galaxy.

Власниця телефону від Apple втомлюється терпіти це і йде в Apple Store по допомогу. Там їй розповідають, що для повернення швидкості можна вимкнути опцію управління продуктивністю, але потім її iPhone може випадково вимикатись.

"Або ви можете просто оновити його", - говорить працівник магазину. В кінці дівчина щаслива приходить додому вже зі смартфоном від Samsung.

Цей ролик є продовженням реклами, в якій Samsung висміяв "чубчик" iPhone X. На декілька секунд у новому відео навіть з'явився персонаж чоловіка із зачіскою, що повторює форму останнього iPhone.

За законами США, в рекламі не заборонено демонструвати продукти своїх конкурентів. Samsung нерідко користується цим, щоб познущатися над Apple.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетну лінійку смартфонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?