Ірина Білик випустила сміливий кліп у підтримку ЛГБТІ-спільноти
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ірина Білик випустила сміливий кліп у підтримку ЛГБТІ-спільноти

Ірина Білик випустила сміливий кліп у підтримку ЛГБТІ-спільноти
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Ірина Білик представила новий кліп на пісню "Не ховай очей", яким вирішила підтримати ЛГБТІ-спільноту, передає ONLINE.UA.

Відео артистка представила в Міжнародний день боротьби із гомофобією у посольстві Німеччини. На презентації були присутні багато її друзів, депутатка Європарламенту та посол Німеччини в Україні. Гості події дискутувати про важливість підтримки боротьби із гомофобією на рівні держави.

Режисером став Юрій Двіжон. В кліпі з'явились десять героїв, які відкрито говорять про свою орієнтацію та гендерну ідентичність, серед них був і сам режисер.

"Я дуже вдячний Ірині за те, що вона стала першою українською співачкою, яка так масштабно підтримала ЛГБТ-спільноту (лесбійки, геї, бісексуали, трансгендери). Тільки тоді, коли ми будемо щирими та відвертими перед самим собою та близькими, ми зможемо зробити наше життя по-справжньому повноцінним та щасливим!",- заявив Двіжон.

Сама Білик у відео постає в незвичному іміджі – з рудим, коротким волоссям. За її словами, у такому вигляді їй набагато комфортніше.

"Більш ніж у половині країн світу визнають одностатеві стосунки і права трансгендерних людей на рівні закону. Я сподіваюсь, що цей соціальний проект стане фундаментом для підвищення рівня толерантності в нашому суспільстві”, - зазначила артистка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка вперше показала чоловіка і сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?