Джина Хаспел стала першою жінкою-директоркою ЦРУ
Категорія
Світ
Дата публікації

Джина Хаспел стала першою жінкою-директоркою ЦРУ

Джина Хаспел стала першою жінкою-директоркою ЦРУ
Джерело:  Голос Америки

У четвер, 17 травня, Сенат США затвердив кандидатуру Джини Хаспел на посаду директора Центрального розвідувального управління. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Голос Америки.

Хаспел пропрацювала в агентстві 33 роки і до нині була виконуючою обов'язки директора.

Вона була номінована на посаду 13 березня, після того, як екс-глава ЦРУ Майк Помпео був призначений на пост держсекретаря. Кандидатура Джини Хаспел на пост директора ЦРУ США, внесена президентом Дональдом Трампом та затверджена американським Сенатом.

Таким чином Джина Хаспел стала першою жінкою-директоркою ЦРУ.

Варто відзначити, що кандидатура Хаспел була затверджена, незважаючи на звинувачення в її адресу про причетність до тортур підозрюваних в тероризмі. У ході слухань вона запевнила членів сенатського комітету з розвідки в тому, що якщо їй довірять керівництво відомством, практика ведення жорстких допитів відновлено не буде.

Як повідомляв ONLINE.UA, Майк Помпео зустрівся з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?