На Кубі розбився пасажирський літак, понад 100 загиблих: з'явилися перші фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На Кубі розбився пасажирський літак, понад 100 загиблих: з'явилися перші фото і відео

На Кубі розбився пасажирський літак, понад 100 загиблих: з'явилися перші фото і відео
Джерело:  Reuters

На Кубі сталася масштабна авіакатастрофа - розбився пасажирський літак з більш ніж 100 людьми на борту. Лайнер Boeing 737 зазнав аварії незабаром після зльоту. Відомо, що з усіх пасажирів і членів екіпажу вижили тільки троє осіб, вони перебувають у лікарні у вкрай важкому стані.

Перші фото і відео з місця авіакатастрофи були опубліковані в мережі, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Повідомляється, що літак розбився недалеко від міжнародного аеропорту Хосе Марті в Гавані через кілька хвилин після зльоту. На місці аварії виникла потужна пожежа. За словами очевидців, літак перед катастрофою розвернувся, щоб повернутися в аеропорт, але врізався в лінію електропередач.

На місці катастрофи працюють рятувальники і медики. Вони витягають тіла загиблих з-під завалів. На даний момент відомо, що тільки трьом жінкам вдалося вижити після падіння літака.

Заступник директора Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич повідомив в соцмережі, що консул перевіряє наявність українців серед пасажирів потерпілого крах літака на Кубі. На даний момент, громадянство тих, хто перебував на борту лайнера, не встановлено. Відомо, що екіпаж був іноземним.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Непалі розбився пасажирський літак, в результаті чого загинуло 50 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?