Весілля принца Гаррі та Меган Маркл: онлайн-трансляція королівської церемонії одруження
Категорія
Світ
Дата публікації

Весілля принца Гаррі та Меган Маркл: онлайн-трансляція королівської церемонії одруження

Весілля принца Гаррі та Меган Маркл: онлайн-трансляція королівської церемонії одруження
Джерело:  online.ua

19 травня 2018 року в Великій Британії відбудеться весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Розпочнеться урочиста церемонія в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку - цієї події чекають мільйони британців і жителів усього світу.

Онлайн-трансляція весілля принца Гаррі і Меган Маркл буде проходити на каналі YouTube The Royal Family. Вона розпочнеться об 11:00 за лондонським часом (13:00 за київським), передає ONLINE.UA.

Перед весіллям принца Гаррі і Меган Маркл королева Єлизавета II завітала молодятам герцогські титули. Після одруження принца Гаррі будуть називати Його Королівською Високістю герцогом Сассекським, а Меган Маркл після вступу в шлюб стане герцогинею Сассекською.

В ході весільної церемонії принц Гаррі і Меган Маркл після обміну клятвами вірності проїдуть в розкішній кареті вулицями Віндзора, де їх вже з нетерпінням чекають сотні місцевих жителів і туристів. Потім пара покине Віндзорскій замок і відправиться в Frogmore House - в заміську резиденцію королівської сім'ї. Там зберуться члени сім'ї та близькі друзі Меган Маркл і принца Гаррі.

Слід зазначити, що раніше експерти з організації весіль підрахували, скільки було витрачено на весілля принца Гаррі і Меган Маркл. За їх підрахунками, воно обійшлося в 48,5 млн доларів (32 млн фунтів стерлінгів), 43 млн з яких були витрачені на забезпечення безпеки. На сайті агенції Bride Book's також вказали, що весільне плаття Меган Маркл коштує 300 тисяч фунтів стерлінгів, весільний костюм принца Гаррі - 8 тисяч фунтів, а кільця - 6 тисяч фунтів. На музичне оформлення заходу пішло 300 тисяч фунтів, а на організацію фото- і відеозйомки - 17 тисяч. Весільна подорож молодят коштує 120 тисяч фунтів стерлінгів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше батько Меган Маркл відмовився приїхати на весілля дочки через скандал з фотографіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?