Помер відомий український журналіст
Категорія
Україна
Дата публікації

Помер відомий український журналіст

Помер відомий український журналіст
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 18 травня помер відомий український журналіст Ігор Пох. Він пішов з життя у віці 55 років після важкої хвороби.

Про смерть Ігоря Поха повідомила його колега Ірина Курдиба в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Колеги не вірять у смерть Ігоря Поха і висловлюють співчуття його рідним та близьким. Вони пишуть, що журналіста дізнавалися на вулицях Миколаєва, де він був співредактором тижневика "Партнер інформ", радіоведучим і громадським діячем, а читачі з нетерпінням чекали виходу його статей, в яких Ігор Пох завжди піднімав хвилюючі теми.

Українці згадують Ігоря Поха як прекрасного журналіста і хорошого человека. Вони вважають, що місто Миколаїв і вся українська журналістика з його смертю зазнала непоправних втрат.

"Як шкода, важко повірити. Здавалося, Ігор буде завжди. З ним було про що поговорити, причому його думка завжди була цікавою. Аналітичний розум і незабутній гумор ... Яскравий пішов чоловік. Я в шоці, чому так рано?", "Для мене особисто, Ігор - один із символів цього міста! Незамінні люди є і це - Ігор Пох! Непоправна втрата ..."," Горе ... Пішов журналіст від Бога. Світла пам'ять Ігорю","Він для багатьох журналістів був татом, прикладом для наслідування. Мудрий, іронічний, стильний, добряк. Він всіх нас любив", - згадують Ігоря Поха його колеги і читачі.

Нагадаємо, про хворобу Ігоря Поха стало відомо на початку 2018 року. Тоді журналіст повідомляв, що у нього проблеми з нирками і ще цілий "букет хвороб", з причинами яких розбираються медики.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Тернополі помер відомий український журналіст Григорій Бурбеза.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?