У Києві відкрився міжнародний світловий фестиваль: опубліковані видовищні фото і відео
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві відкрився міжнародний світловий фестиваль: опубліковані видовищні фото і відео

У Києві відкрився міжнародний світловий фестиваль: опубліковані видовищні фото і відео
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 18 травня в Києві відбулося відкриття міжнародного фестивалю світла і медіамистецтва - Kyiv Lights Festival. Він триватиме три дні, до 20 травня включно.

Видовищні фото і відео відкриття фестивалі світла в Києві були опубліковані на сторінці Kyiv Lights Festival в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

В ході фестивалю світла в Києві пройде конкурс по 3D-відеомаппінгу. У ньому візьмуть участь 30 представників з 23 країн, а саме з Великобританії, Німеччини, Китаю, Нідерландів, Росії, Франції, Швейцарії, Японії, Чехії, Таїланду, Португалії, Словаччини, Румунії, Польщі, Колубмія, Литви, Іспанії, Бразилії, Аргентини , України, Чилі, Італії та Індонезії.

Церемонія відкриття фестивалю світла проходила на Поштовій площі. Там світлові інсталяції проектувалися на будівлю Річкового воказала. Також в павільйоні № 13 Національного комплексу ВДНГ пройшов перший етап конкурсу віджеїнга, після якого міжнародне журі визначило кращих виджеев.

19 травня, в суботу, у другий день фестивалю відбудеться конкурс по 3D-відеомаппінгу. Початок шоу заплановано на 21:00 на Поштовій площі. В цей же час на ВДНГ відбудеться фінал конкурсу виджеев, в ході якого учасники будуть боротися за перше місце.

20 травня, у неділю, на Поштовій площі відбудеться закриття фестивалю світла в Києві, яке розпочнеться о 21:00. На шоу будуть презентовані роботи 10 фіналістів конкурсу з 3D-відеомаппінгу, а також показані кращі роботи минулорічного конкурсу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві, в американському культурному центрі America House, відбулося відкриття виставки "Шик-модерн" молодої української художниці Пацци Пеннелло.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?