День Європи в Україні: Порошенко оригінально привітав українців зі святом
Категорія
Україна
Дата публікації

День Європи в Україні: Порошенко оригінально привітав українців зі святом

День Європи в Україні: Порошенко оригінально привітав українців зі святом
Джерело:  online.ua

У третю суботу травня українці, за традицією, відзначають День Європи. У 2018 році цей свято випало на 19 травня.

Український голова Петро Порошенко привітав українців з Днем Європи, опублікувавши на своїй сторінці цікаве відео, в якому запропонував вгадати, на яких фото зображені країни ЄС, а на яких Україна, повідомляє ONLINE.UA.

У своєму привітанні Порошенко висловив впевненість, що Україна обов'язково стане членом ЄС. Він нагадав, що понад 70% українців підтримують цю ідею і хочуть, щоб їх країна увійшла у велику європейську родину.

З Днем Європи привітав українців і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. У його привітанні говориться, що Україна була завжди частиною європейської цивілізації і сьогодні нашій країні не треба доводити, що вона є частиною Європи. Гройсман підкреслив, що українці щодня працюють над тим, щоб Україна стала членом ЄС.

"Переконаний, що вже в середньостроковій перспективі нам вдасться вийти на предметний політичний діалог щодо членства України в ЄС", - уточнив Гройсман у своєму привітанні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко запропонував країнам ЄС взяти шефство над містами Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?