Принц Гаррі та Меган Маркл одружилися: опубліковані зворушливі фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Гаррі та Меган Маркл одружилися: опубліковані зворушливі фото і відео

Принц Гаррі та Меган Маркл одружилися: опубліковані зворушливі фото і відео
Джерело:  online.ua

У суботу, 19 травня в британському Вінздоре відбулося весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Возлюблені обмінялися обручками і дали клятви у вічній любові в каплиці Святого Георгія.

Зворушливі фото і відео з весілля принца Гаррі і Меган Маркл були опубліковані в мережі прес-службою Кенсингтонського палацу, повідомляє ONLINE.UA.

Королівське весілля Меган Маркл і принца Гаррі стало одним з найбільш очікуваних подій року. У Вінздор з'їхалося тисячі туристів з усього світу, щоб побачити і привітати молодят. Після годинної церемонії одруження закохані відправилися в традиційну поїздку по місту, протягом якої приймали вітання від британців і гостей Вінздору.

Слід зазначити, що Меган Маркл, як і передбачалося, з'явилася на весіллі одна. По проходу каплиці Святого Георгія її супроводжували тільки дівчатка-подружки нареченої. Цей крок став безпрецедентним для нареченої члена британської королівської сім'ї. Ситуацію спробував виправити принц Чарльз, який на півдорозі підтримав наречену і провів Меган Маркл до підніжжя вівтаря.

Принц Гаррі, побачивши наречену, ледь міг стримати сльози розчулення. Він ледве впорався зі своїми емоціями, щоб зберегти мужність перед чарівною Меган і гостями весілля.

Після того, як Меган Маркл і принц Гаррі обмінялися обручками і клятвами вірності, а також провели весільну прогулянку по місту, вони вирушили в Frogmore House. Там їх чекають рідні та близькі люди, щоб відсвяткувати знаменну подію.

Раніше ONLINE.UA публікував пряму онлайн-трансляцію з весілля принца Гаррі і Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?