У Нью-Йорку при загадкових обставинах загинула екс-модель Playboy з сином
Категорія
Світ
Дата публікації

У Нью-Йорку при загадкових обставинах загинула екс-модель Playboy з сином

У Нью-Йорку при загадкових обставинах загинула екс-модель Playboy з сином
Джерело:  BBC

У Нью-Йорку загинула колишня модель Playboy Стефані Адамс і її 7-річний син Вінсент. За даними правоохоронців, 48-літня жінка разом з дитиною випали з вікна 25 поверху готелю і розбилися на смерть.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

На даний момент правоохоронці розслідують загибель екс-моделі Playboy і її дитини. Не виключається версія самогубства, яке Стефані Адамс здійснила разом з маленьким сином.

Відзначається, що напередодні загибелі Стефані Адамс з хлопчиком приїхали в готель Готем. Модель зняла номер пентхаус-люкс, розташований на останньому, 25 поверсі, готелю, а наступного дня за невідомих обставин випала з його вікна.

Стефані Адамс з сином Вінсентом

Нагадаємо, Стефані Адамс стала зіркою журналу Playboy в листопаді 1992 року. На той момент вона перебувала в стосунках з актором Робертом Де Ніро. Пізніше вона вийшла заміж за мануального терапевта Чарльза Ніколаї, від якого і народила сина. Через кілька років подружжя розлучилося і до останнього дня судилося за опікунство над хлопчиком.

Стефані Адамс (фото)

Відомо, що 16 травня в Манхеттені відбулося чергове засідання по даній справі. Стефані Адамс намагалася отримати в суді дозвіл на поїздку з сином до Європи, але суддя відмовив моделі, заборонивши вивозити дитину з країни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в кінці вересня 2017 року в Лос-Анджелесі помер засновник журналу Playboy Г'ю Хефнер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?