Німеччина готується до потужних санкцій США через "Північний потік-2"
Категорія
Політика
Дата публікації

Німеччина готується до потужних санкцій США через "Північний потік-2"

Німеччина готується до потужних санкцій США через "Північний потік-2"
Джерело:  Bloomberg

Влада Німеччини закликала німецькі компанії готуватися до потужних санкцій США, які Вашингтон пригрозив ввести в зв'язку з будівництвом російського газопроводу "Північний потік-2".

З такою заявою виступив уповноважений канцлера Німеччини Ангели Меркель Петер Беер, передає ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Беер впевнений, що США введуть санкції проти німецьких компаній, так як їх вже анонсував представник адміністрації американського президента Дональда Трампа, з яким провів зустріч уповноважений Меркель. За словами чиновника, Вашингтон з великою ймовірністю введе обмеження проти Німеччини - під них потраплять фізичні та юридичні особи, пов'язані з "Північним потоком-2".

Також представник Меркель підкреслив, що будівництво "Північного потоку-2" засуджують всі політичні сили США і Білий дім. Тому Беер переконаний, що російський газопровід стане "ще одним тягарем для трансатлантичних відносин".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп усіма силами намагається відмовити Меркель від будівництва "Північного потоку-2" в Німеччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?